Nata e pare eVitin e Ri 2009
Jan 01 2009 at 7:00PM in New York

Nata   e pare eVitin e Ri 2009

Ejani dhe e festojme se bashku naten e pare te Vitit te Ri 2009 ne Paradise Catering,Brooklyn!!!!! Ju argetojne kengetaret e mirenjofur Lindon Gjelaj, Lirie Dedvukaj dhe Grupi Bashkimi!!!! Te gjithe pjesemarrit dhe te marrin nje Dvd te eventit falas.Rezervimi i tiketave eshte domosdoshem!!!!

Time: 7:00PM till 2:00AM
Date: Jan 01 2009
Admission Fee: 110

Address: 51 Ave U
City: Brooklyn State: New York Zip: 11223

For more information contact: Tom Tel: 212-961-6202


Stay updated with the latest Events!
Join our Mailing List FREE!